Unieke software

Heeft u een goed idee? Wij bouwen het.

Of het nu om een webapplicatie, mobiele app of client-server applicatie gaat, als u een goed idee heeft bouwen wij het. We hebben geen standaardproducten of standaard tools, maar wel een standaard plan van aanpak: bij alles wat we doen stellen we de mens én de techniek samen centraal. 

We schuiven graag bij onze klanten aan als technisch partner. De materiekennis die we samen met de opdrachtgever opbouwen, gecombineerd met onze ‘ambachtelijke’ vaardigheden als softwarebouwers resulteren in technische oplossingen waar onze opdrachtgevers echt mee vooruit kunnen. 

Onze ontwikkelstraat en -strategie is formeel nog het beste te vangen onder de noemer 'continuous development'. Dit betekent in de praktijk dat we in korte iteraties continu werken aan het uitbreiden en verbeteren van uw unieke software.

Waarom Co & Co?

 • we willen snappen wat onze klant écht nodig heeft.
 • we zijn kritisch en oprecht.
 • we vinden dat dataveiligheid altijd op één staat.
 • we bouwen toekomstgerichte oplossingen.
 • we weten dat performance en gebruikersgemak het verschil maken.
 • we maken werken leuker.

 

Consulting

Strategie

We denken mee in de digitale transformatie van uw business.

Continuous

Development

Uw software groeit mee met uw organisatie, ambities en doelstellingen.

Digitale

Koppelingen

Want data moet snel en veilig alle kanten op kunnen stromen.

Waar worden wij blij van?

Oftewel: waar zijn we goed in?

Wij zijn goed in het automatiseren en/of digitaliseren van bedrijfskritische kernprocessen.

Voorbeelden uit onze praktijk:

 • een digitaal voorschrijfportaal voor medische hulpmiddelen en receptplichtige geneesmiddelen
 • een single sign-on platform voor het stroomlijnen van de workflow in de apotheek
 • een TMS/ERP op maat voor een pan-europees transportbedrijf
 • een databank voor het ontsluiten van medische expertise ter ondersteuning van asielaanvragen
 • een dossiermanagement systeem voor een medisch adviesbureau
 • de leading landelijke databank voor de registratie en verificatie van VCA diploma's
 • een volledig gedigitaliseerd mobiel platform voor de aansturing van de buitendienst van een installatiebedrijf

We beheersen vrijwel alle moderne verschijningsvormen van software zoals iOS en Android apps, webapplicaties, databases- en warehouses, client/server desktop applicaties, webservices en middleware.

Goed om te weten

We hebben door ervaring veel affiniteit met de zorg en logistiek in het algemeen en het apotheekbedrijf cq. wegtransport in het bijzonder.

Co & Co is Microsoft Certified Partner. Onze technische expertise is dan ook grotendeels gebaseerd op de Microsoft technologie-stack (.NET, C#, Visual Studio en MS-SQL Server).

Co & Co is ISO-27001 en NEN-7510 gecertificeerd. Zelfs de gevoeligste data, zoals patiëntgegevens, is bij ons in goede handen.

Onze partners

Specifieke oplossingen voor specifieke vraagstukken

Co & Co is nauw betrokken bij een aantal unieke standaardoplossingen voor specifieke branches.

Portus Software

Bedrijven zijn dynamisch, er moeten zaken gedaan worden en ondertussen is er behoefte aan overzicht en structuur. Portus weet wat een bedrijf nodig heeft om haar buitendienst inzichtelijk te krijgen en digitaliseert het complete proces. Geen papieren urenbriefjes, werkbonnen en controlelijsten meer. Alle tijd die besteed wordt aan de administratie kan beter ingezet worden binnen de onderneming. 

SQRT

SquareRoute is ons antwoord op allerlei vragen op het gebied van routing en geocodering. Of u pakketten aflevert, pizza’s bezorgt of dagelijks vertegenwoordigers het land in stuurt. Ons razendsnelle algoritme berekent altijd de meest efficiënte route.

Nedcomp Hosting

Gecompliceerde website? Drukke webwinkel? Kritische applicaties? Nedcomp Hosting neemt alle zorgen uit handen. Een website moet het doen. Altijd. Of het nu gaat om een drukke webshop, een complexe site of kritische bedrijfsapplicaties; als ondernemer moet u erop kunnen vertrouwen dat alles functioneert op een veilige manier. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Volledig gecertificeerd

Want dataveiligheid is een basisvoorwaarde

ISO-27001 & ISO-9001

Ons managementsysteem is ISO-27001 en ISO-9001 gecertificeerd. We tonen hiermee aan dat de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw data bij ons in goede handen is en we kwaliteit en klanttevredenheid structureel hebben geborgd in onze bedrijfsprocessen.

NEN-7510

Onze affiniteit met de zorgsector gaat verder dan onze kennis van zaken en hoge servicegraad. De veilige verwerking van patiëntdata is een voorwaarde die nooit ter discussie mag staan. Bij ons staat dit als een huis door de gedocumenteerde werkwijzen conform NEN-7510 en een sterke organisatiestructuur.

Even van gedachten wisselen?

Maak gebruik van onze ervaring en laat ons meedenken. Neem contact op met Ellen, onze kwaliteitsmanager. Vaak kunt u met relatief kleine oplossingen al grote stappen maken om de risico's op het gebied van dataveiligheid te beperken.

Unieke klanten

Waar we ****trots op zijn